Home off....
Für viele ist es das Um und Auf - aber manche pfeifen längst schon drauf.
Es gibt an Fall i hobs nur ghört - da wurde das erheblich gstört.
Könnt ma glauben es is a wahre Gschicht - doch manchmal is nur a Gedicht:
Daham war grade recht viel los - die Kinder in der Unterhos.
Der Computer is scho grennt - damit ma nichts verpennt.
Die Kloanan noch ins Gwand wi s ghört - sodass mi nachher niemand stört.
Das Spielzeug rasch ins Zimmer - die seh i so schnell nimmer.
Doch ans hob i daun übersehn - i wollt ned draufsteign nur danebn.
Das Auto lag am Boden - i hatsch drauf und moch an Bogen.
Mi reissts herum und stürze - Richtung Schreibtisch in der Kürze.
I schlog ein wie ein Komet - ohne Halt wie is des bled.
Derwisch nau grod des Kabel - wos daun folgt is ka Fabel.
Das Modem klatscht an d Wand - i glaub jetzt is am Sand.
Hat sein Geist aufgebn in dem Moment - i prüll jetzt los und ganz enthemmt.
Die Kinderlein die kommen - entsetzt und ganz benommen.
Es fangen an die Kleinen - ganz fürchterlich zum Weinen.
Sie schrein sich raus die Seele - mir steht es bis zur Kehle.
Daun was i nimmer was i tua - i wünsch ma nur mei Rua.
I hau drauf auf des Klumpert - dass es so richtig pumpert.
Und denk des is doch unerhört - jetzt is die Leitung a no gstört.
Das Ding ist jetzt am Ende - oh, welch glücklich Wende.