Durt hinta mein Bam
is a gaunz klana Stean,
dea funklt und glitzad
und i hob eam gean.
Wäu waun in da Nocht
an mein Liabstn i denk,
do was i sei Liab
de des Steandal mia schenkt.
So gfrei i jed Nocht mi
aum Steandal im Bam;
so gegn hoib viere,
fia mi nua alan.
Wäu um de Zeit,
des was i gaunz gwiss,
schaut a mei Liabsta
ob´s Steandal do is!
© Uschi R.