I winschat fia Eich
a gliklichs neichs Joar,
des fü bessa wiad
als ´s oide woa!
´An Fried, an Reim
und a an Gsund´
und das es ollawäu
laufat nua rund!
Login
Meist Gelesene Gedichte
- Gedichte Monat
- Gedichte Jahr
Neusten Kommentare
Herzlich Willkommen!
Zufallsgedichte