I bin wüd und besessen
hob´s wieder vergessen
die Maske vorm Mund
sie ist jo so g´sund.
Im Auto hängts´ drinnen
am Spiegel vorn innen.
I bin schon weit weg
renn z´ruck zu dem Zweck.
Da haut´s mi hin a no
bin ausg´rutscht aum Schnee.
I lieg jetzt do
und ois tuat ma weh.
Der Hintern schmerzt
hoff´ es is nix broch´n.
Wos moch[...]